Lunne workshop på runde

DSC_8797

Workshop på runde

Då var ännu en workshop avklarad. Vi träffades i Runde Norge för några dagars foto och genom gång av kamera och fototeknik. Som vanligt introducerade jag alla till att försöka fota manuellt för att få full kontroll på ljuset. Det är så mycket enklare att bara skruva på främre ratten för bländaren och bakre för tiden för att både kunna ljustera eller över och underexponera bilden.

DSC_7180

Många fåglar är det 🙂 Mycket fota blir det.

DSC_0002

Deltagarna tog helt fantastiska bilder och var mycket nöjda med sin kurs. Dagarna gick till att prata runt komposition och redigering av bilder. Lunnarna är ju så tacksamma att både fota och att redigera pga sin oskygghet och färger och kontraster.

DSC_7846 DSC_6762 Kopia

Det finns så mycket mer att fota på ön. Så vi tog också en båttur för att få fågelberget från sjösidan. Mycket lyckat tycker jag 🙂

MN2_7453

Jag kan inte låta bli att älska dessa fåglar. Blir massor med bilder varje gång många jättelika varandra men det är dessa fåglar värda 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *