Elefanter

Detta magnifika djur. Med sin sociala gemenskap och gruppsammanhållning. Jag har mängder av bilder på elefanter. Mins en gång jag fotade 8500 bilder på några timmar i Zimanga. Var en helt fantastisk gång med närmare 20 elefanter.

De var överallt. Här en bild med 10 elefanter på samma bild. Fotad med vidvinkel på 5 meters avstånd. Zimanga har sina gömslen så man kan fota från en fantastisk vinkel och väldigt nära utan att för den skull störa djuren eller utsätta sig för fara. Både de tio elefanterna och den bilden ovan med tre elefanter mot svart bakgrund är fotade från sådant gömsle. Vi har på natten strålkastare som belyser djuren.

De har sina ungar med jämt. Små ungar kan inte hantera sin snabel utan den åker hit och dit. Det tar tid att lära sig. Det är såååå underbart att se dem så nära och höra deras läten.

Det är en upplevelse att se dem. Följ med mig och Brutus Östling dit och upplev dessa fantastiska djur.